Weekendkursus i akupressur for dyr: Februar 2021 

 

  • Kunne du tænke dig at lære at afbalancere livsenergien hos heste, hunde og katte gennem små punkter på deres krop? Kineserne fandt for over 5000 år siden ud af, hvordan det kunne lade sig gøre og udviklede denne viden til en af de mest omfattende lægevidenskaber, der findes. Af den videnskab har især teknikkerne med akupunktur/akupressur vundet stor udbredelse i hele verden. I akupunktur bruger man nåle til at stimulere livsenergien, i akupressur bruger man tryk og healing med hænderne.
  • Det gode er, at der ud af de mere end 600 akupunkturpunkter, som man kender til, er cirka 30 punkter, som er de allermest brugte og kraftfulde. Dem kan du lære at kende på en weekend: Hvad de bruges til og hvilke følelser og organer, som de tilhører. Hvilke energibaner/meridianbaner, de hører til. Og hvordan det hænger sammen med filosofien om Yin og Yang og fem faser, som al energi i universet bevæger sig igennem.
  • Du har masser af illustreret materiale på kurset.

 

Kurset afholdes på Hede Enge 29 i hjertet af Vest skoven. Vi har dyrene og skoven lige ude for døren.

Den eneste forudsætning for at deltage på kurset er en åbenhed for den universelle livsenergi, vilje til at lære noget nyt – og kærlighed til dyr.

Du skal medbringe behageligt tøj et par gode sutsko og så bare dig og din gode energi.

Adressen er : Hede Enge 29, 2765  Smørum.

Ved tilmelding betales 300 kr. Du er først endeligt optaget på kurset når de 300 kr. er indbetalt. Bank Faste reg : 5958 konto 0001039050. Restbeløbet skal være indbetalt senest to uger før kurset.
Prisen for begge dage er i alt 2000 kr. inkl. frokost, kaffe/te, sødt til ganen materialer m.m.

Max 8 kursister, først til mølle princippet .

Begge dage fra kl. 10 -17 .

Kommer du langvejs fra er der mulighed for overnatning på kursus stedet mod en merbetaling på 200 kr.

Ved tilmelding og spørgsmål kontakt David Læby: dlaeby@hotmail.com /Tlf.: 50 42 59 70 eller Kit Benlolo: kitt@dyreclairvoyanceskolen.dk / Tlf: 28 29 21 11.

(David Læby har bla. udgivet bogen: Hundens Helse om akupressurer og healing til hunde)