Det siger tidligere kursister

Hej Kit

Ros skal gives når man fortjener det – og det gør DU 🙂

 Jeg vil gerne sige dig TUSIND mange tak for en ikke mindre end FANTASTISK weekend.

Omgivelser samt mennesker var bare helt i top ….. det har for mig i hvert fald gjort noget godt 🙂 og du er jo bare et helt fantastisk menneske, som gav masser af ro og selvtillid, når man var en smule usikker 🙂 Det var jeg i hvert fald, da jeg ingen uddannelse har eller er ved at tage en  men bare har en fornemmelse af at det her kan jeg 🙂 Så TAK af hele mit hjerte for det ….. Knus Jannie Hauggard

Jannie Haugaard

Det er en fornøjelse at deltage på dine kurser og uddannelsen. Jeg nyder den praktiske tilgang, hvor vi får øvet os en masse, og så den skønne natur.

Jeg har rykket SÅ meget her på skolen, og det er dejligt at have skønne folk at dele det med 🙂

Zeleste

Doglistener, Lovinadogs.com

Jeg havde kontakt med Kit i forbindelse med min hunds længerevarende sygdomsforløb.

Kit gav mig tydelige svar der var brugbare ift min hund.

Det fik mig til at undersøge mulighederne på hendes hjemmeside for selv at lære at bruge mine spirituelle evner.

Jeg har nu gået på Kits uddannelse i ca. 1 år og jeg har lært mange teknikker, som jeg havde brug for i forbindelse med kontakt til den åndelige verden.

Det er en meget bred uddannelse, hvor ikke kun dyrene er i fokus men også kontakten til mennesker, afdøde og husrens for ikke at glemme det aller vigtigste: os selv som mennesker.

Det er en vidt favnende, bred uddannelse som grundigt fører dig ind i en meget spændende verden og et livssyn som bringer ro og klarhed om det nulevende og evige liv.

Kits altfavnende personlighed er medvirkende til at uddannelsesdagene opleves trygge, underholdende og en tillid deltagerne i mellem vokser og danner god grobund for videre personlig udvikling.

Anne Mette Oxe