Ny uddannelse til Dyrehealer

Begynd allerede i dag

Selvstudie med vejledning og eksamen på Dyreclairvoyanceskolen

Bliv Dyrehealer i dit eget tempo og afslut på Dyreclairvoyanceskolen

Dyreclairvoyanceskolen tilbyder en ny type undervisning, så du kan blive dyrehealer i dit eget tempo, begynde uddannelsen når som helst og afslutte med eksamen hos Kit og David på Dyreclairvoyanceskolen. Der er mulighed for at gå til eksamen i 3 weekender om året.

Hvad kræver uddannelsen?

Uddannelsen kræver disciplin, da det er selvstudie, men du får vejledning al den tid, du studerer. Du kommer til at skulle øve healing på i alt 9 dyr, hvor 3 af dem må være dine egne. Det er vigtigt, at du er indstillet på at arbejde med alle øvelserne i kurset. Nogle af dem styrker din intuition. Alle kan udvikle deres intuition forholdsvis nemt, og intuition er en vigtig del af det at være healer.

Kursusbogen levers som pdf-fil, som du hverken kan ændre i eller kopiere fra. Hvis du har udfordringer med at læse og har computerprogrammer, som kan læse op for dig, når du kopierer teksten ind i disse programmer, er der mulighed for at få teksten tilsendt som word-dokument.

Sådan foregår uddannelsen

Når du tilmelder dig får du en kursusbog på 114 sider tilsendt på mail (+ ekstra materiale). Kursusbogen vejleder dig i al det praktiske og al det teoretiske, som du behøver at kunne for at gå til eksamen i grunduddannelsen som dyrehealer. Undervejs får du personlig vejledning over mail og telefon både vedrørende kursusbogens indhold og de opgaver, som du skal fuldføre under studiet.

David er den hovedsagelige kontaktperson og vejleder gennem dit studie, men Kit står også til rådighed som vejleder.

Hvad lærer du ?

Du lærer om, hvad energi er. Du får praktiske øvelser til at mærke healingsenergien og styrke din intuition, og du lærer dybdegående healingsteknikker, bl.a. en kraftfuld teknik, der har udgangspunkt i traditionel kinesisk medicin og en healingsteknik, hvor du arbejder med Hjerteenergien i fokus. Og du lærer, hvordan du fjernhealer dyr.

Udgangspunktet for healingsteknikkerne er dyrenes chakraer. Af dem fokuser vi på dyrenes 8 store chakraer, men du lærer også om 6 sanse-chakraer og 21 mindre chakraer, for vi har valgt at give dig så meget viden, som muligt – og samtidig holde uddannelsen enkel og ligetil. Du får desuden vejledning i at arbejde med klienter.

Du er velkommen til at kontakte os for at få tilsendt yderligere materiale om kurset, der giver dig grunduddannelsen i dyrehealing.

Eksamen

Der er eksamensweekender 3 gange om året, og der skal gå mindst 3 måneder fra du er påbegyndt kurset, til du kan gå til eksamen. 

Vejledningen kan f.eks. være:

Hvis man godt kan se, at en healingsteknik er beskrevet, men alligevel har brug for at få den gennemgået.
Hvis man er usikker på, hvordan man udfører nogle af øvelserne i at mærke energi og intuition.
Hvis man har spørgsmål til konkrete informationer i materialet.
Hvis man synes, at man er “gået i stå” med et dyr og har brug for, at Kit eller David mærker efter hos det dyr.
Hvis man synes, at man ofte får samme udfordring – eller ligefrem føler, at man begår samme “fejl” og har brug for hjælp til at gribe det anderledes an.
Hvis der er opgaver, som man ikke synes, at man kan gennemføre, men er åben overfor at få en alternativ opgave …
 
Kort sagt kan man i princippet få vejledning til hvad som helst, der har med uddannelsen at gør: Både på det teoretiske og det praktiske plan.

Mulighed A. Diplomeret Dyrehealer:

Når du er kommet igennem kursusmaterialet og har afleveret (og fået godkendt) de påkrævede opgaver, melder du dig til en af de 3 eksamensweekender, som Dyreclairvoyanceskolen årligt udbyder. I eksamensweekenden repeterer vi indholdet i uddannelsen, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Selve eksamen består af en teori-opgave, der helt konkret er en opgave med et antal spørgsmål, hvor du skal afkrydse det rigtige svar blandt flere muligheder. Udover denne teori-prøve skal du demonstrere en healing på et dyr, som vi har inviteret med dets menneske. Du kender altså ikke dyret på forhånd, og det er din opgave at demonstrere en healing. Efter du har healet dyret, har Kit og David nogle få spørgsmål til dit valg af teknikker og andre overvejelser, som du måtte have omkring dyret.

Når du har bestået, er du diplomeret Dyrehealer fra Dyreclairvoyanceskolen. Du har grunduddannelsen i dyrehealing, og du kan herfra tage overbygningskurser, som Dyreclairvoyanceskolen udbyder.

Mulighed A, men uden fysisk fremmøde:

Selv om du har fysiske udfordringer, der forhindrer dig i at være mobil, kan du sagtens arbejde som dyrehealer, hvis du vælger udelukkende at tilbyde fjernhealing. Hvis det er tilfældet, og du gerne vil være diplomeret Dyrehealer, finder vi en eksamensløsning for dig.

Mulighed B. Gennemført kursus med kursusbevis:

Du kan også afslutte kurset uden at gå til eksamen på Dyreclairvoyanceskolen. Det foregår sådan her: Når du har læst kursusbogen og har afleveret (og fået godkendt) de påkrævede opgaver, kan du heale dine egne dyr, din families og dine venners dyr. Du får tilsendt et kursusbevis på mail, men du bliver ikke uddannet professionel Dyrehealer.

Pris grund uddannelsen som Diplomeret Dyrehealer: 2800 kr. 

Pris for eksamensweekend 1700 kr. 

Underviser:

David Laeby:  Mobil 50 42 59 70 

David, som er den hovedsagelige kontaktperson og vejleder på kurset, er uddannet dyreclairvoyant hos Kit på Dyreclairvoyanceskolen. David er desuden kraniosakralterapeut til hund, uddannet hos Helle Hoffmann og er uddannet dyreterapeut hos Lone Sørensen (Mikura Dog & Det Internationale Institut for Refleksterapi). Desuden har David grunduddannelsen i kinesiologi fra Københavns Kinesiologiskole, og David er Reikimester fra Sonja og Dag Lindlöf i Sverige. NB: healeruddannelsen er dog ikke en Reikiuddannelse.
David har udgivet bøgerne Følelsernes Healing og Hundens Helse. Begge bøger er i Gyldendals Bogklub Psyke & Sjæl.

Kit Benlolo:

Kit vejleder især, når det handler om at udvikle intuition og at få meddelelser fra dyret.

Kit er dyreclairvoyant og uddannet clairvoyant hos Tove Lucka. Kit har haft Dyreclairvoyanceskolen siden 2015 og har uddannet mange hold dygtige dyreclairvoyanter, hvoraf nogle har valgt at leve professionelt af dyreclairvoyance. Kit har medvirket i TV2 serien: Det mystiske Danmark hvor Kit arbejder med travhesten Chip. Godmorgen Danmark hvor Kit taler med Puk Elgårds hund og Dybvaaaad. Radio 24/7 og Voice.