De korte kurser er for dig, der er uddannet clairvoyant – enten på Dyreclairvoyanceskolen eller på en tilsvarende lang clairvoyanceuddannelse.

Kursus: Energi-healing/Reiki-healing af dyr.  Dato for 2024 kommer snarest.

Lær energi-healing for dyr med udgangspunkt i Reiki.

På kurset lærer du bl.a.:

* Reikis enkle og dybdegående healings-metode at kende, og hvordan Reiki bruger få, men kraftfulde symboler, der fungerer som frekvens-medicin. Du bliver bragt i samklang med Reikis energi, sådan at du altid kan bruge Reiki, når du healer.

* Hvordan healing af dyr adskiller sig fra healing af mennesker. Og du får grundig øvelse i healing af dyr.

* Hvad forskellen er på psykisk/følelsesmæssig healing og fysisk healing.

* Hvordan du energi-skanner et dyrs krop for ubalancer.

* Hvad hvert organ i dyrets krop specifikt rummer af følelser og spirituelle temaer.

* Fjernhealing af dyr og meditationer med dyr.

* Hvordan du healer dig selv med Reiki og holder din clairvoyante kilde og din healings-kilde ren og stærk.

* Du får to certifikater: et der viser, at du er Reiki I-healer (det betyder at du er bragt i samklang med det første Reiki-symbol) og et der viser, at du er Reiki II-healer (det betyder, at du er brugt i samklang med de to øvrige Reiki-symboler).

Hvad er Reiki-healing?

Hvad er Reiki?

Reiki-healing er en enkel og meget effektiv form for energi-healing, der kan bruges i alle situationer. Siden Reiki kom til Vesten fra Japan i 1930´erne har healings-formen bredt sig til hele verden, så energien i Reiki er høj, da tusindvis af mennesker rundt om i verden hver dag healer med Reiki.

Dyr er meget modtagelige for Reiki-healing, og oftest bruger man helt andre metoder til at heale dyr, end mennesker. De metoder lærer du i kurset. Se mere om det nedenfor.

Symboler og frekvensmedicin

Det særlige ved Reiki er, at man som healer fokuserer healingsenergien med symboler, og symbolerne kommer på den måde til at fungere som frekvens-medicin på sammen måde som f.eks. blomstermedicin og homøopati. Reikihealingen er dog meget mere enkel. Symbolerne lagrer sig i dit energi-legeme og efter øvelse og praksis et stykke tid, behøver du ikke længere at ”tegne” dem eller visualisere dem; du kan nøjes med at sige deres navn, når du aktiverer dem.

At komme i samklang med symbolerne

For at kunne bruge symbolerne effektivt, skal din egen energi være i samklang med Reikienergien og Reikis symboler. Den samklang sker, når du bliver initieret til Reiki. En initiering, som foretages af en Reikimester, åbner for en dybdegående proces, hvor din egen livsenergi kommer i balance med Reikis energi. Ofte fører det store energimæssige forandringer med sig, hvor de mest grundlæggende temaer i dit liv begynder at blive healet.

Denne forandring gør dig til en kraftfuld og ren kilde for Reikis healingsenergi.

På kurset bliver du initieret til at kunne arbejde med alle de tre symboler, der findes i Reiki. Der er også et fjerde symbol, men det bruges kun ved initiering. Det symbol lærer du ikke.

Det er mest almindeligt at dele Reiki-initieringen op i to dele med nogle ugers eller måneders mellemrum. Det er det, man kalder Reiki-grader (Reiki I og Reiki II). Det gør man for langsomt at vænne energisystemet hos den, der modtager initieringen, til Reikis højfrekvente energi. Da du imidlertid kun kan komme på dette kursus, hvis du er clairvoyant, er din energi allerede på så høj en frekvens, at du kan bringes i samklang med alle Reikis symboler over en weekend, uden at det overbelaster dit system.

Lidt mere om de tre symboler/ de tre frekvenser:

De tre symboler kan man meget forenklet inddeles sådan:

* Symbolet for at heale alt der er af fysisk stof – og for kraft, styrke, beskyttelse og for påkaldelsen af den universelle livsenergi.

* Symbolet for følelsesmæssig, mental og psykisk balance og for harmonien mellem den guddommelige kraft og det jordiske væsen (dyr eller menneske).

* Symbolet for ophævelse af tid og rum. For healing af det, der er sket – også i tidligere liv – og af det, som kommer til at ske. For healing af situationer og af steder. For en stærkere forbindelse ved fjernhealing/fjern-clairvoyance/fotometri.

Om David Læby.

Jeg har siden 2012 arbejdet med healing af dyr og mennesker.

Jeg har desuden skrevet bøgerne Følelsernes healing og Hundens helse og været i Go´ Morgen Danmark og vist massage og akupressur på hund. Begge mine bøger er kommet i Gyldendals bogklub Psyke og Sjæl.

Blandt de uddannelse, som jeg har er: 

 • Dyreterapeut (hund, kat, hest). Lone Sørensen/Mikura. Uddannet af Lone Sørensen, som har skoler i hele verden. Uddannelsen rummer akupressur, urter og blomstermedicin.
 • Qigong-healing for dyr, Spring Forest Qigong.
 • Kinesiolog  (grundudd.) på Københavns Kinesiologiskole.
 • Akupressør, uddannelsen godkendt af IICT (International Institute for Complementary Therapy), Institute of Alternative Medicine, Irland.
 • Akupunktur-teori, 80 timers kursus. Bestået med højere udmærkelse. Oplex Careers.
 • Reiki I og Reiki II. Hanne Fritzbøger, Danmark
 • Reikimester. Sonja Lindlöf, Sverige (udd. i 6 moduler).
 • Animal Energy Healing Therapy/Energihealing for dyr. John Donohoe og Patricia Hesnan, Oisin Centrer, Irland. Uddannelsen godkendt af The Complementary Medical Association.
 • Krystalhealing for dyr. Serenity Reiki
 • Uddannet hos Kit Benlolo, delvist fra Mediumskolan i Göteborg.
 • Kraniosakralterapeut til hund. Helle Hoffmann.
 • Hundemassør. Helen Munksø.
 • Animal Care (Niveau 4, avanceret niveau: Hest, hund, kat), Animal Training College.
 • Krystalhealer, Spirit Walker Crystals v. Gaynor Mentiply
 • Bachs blomstermedicin, Centre of Excellence
 • Hundens anatomi og fysiologi (150 timer). Udd. anerkendt af Rural Skills i England (professionelle udd. inden for landbrug, skovbrug og husdyrhold).
 • Desuden kurser i Urteterapi for hunde, homøopati for hunde, farmakologi (lægemiddelære) for hunde.