Dyretelepati ved foto

Ved en dyre session via foto skal jeg have et billede af dyret (hvor der ikke er andre dyr eller mennesker på ) og så dyrets navn  .. billedet kan enten mailes eller sendes til mig via mobilen senest dagen før aftalt session.

Er der en særlig ting som du vil have jeg snakker med dyret om :  katten/hunden er begyndt at tisser indedørs- problemer med at læsse en hest – ect.  så er det fint at sige det, da jeg så med det samme kan bruge tiden på at koncentrerer mig om årsagen til adfærden, (årsag – virkning )

Dyr med problemer feks, dyr med angst kan oftes ikke klares over en enkelt foto telepati eller et enkelt besøg i stalden/hjemmet . Den første session er en udredning, som kan klarlægge problemerne/temaerne.

Det kan kræve flere telepatiske samtaler og evt. healing – her aftales et forløb afhængig af dyrets tema . Jeg snakker ikke med syge dyr der ikke er blevet tilset af en dyrlæge først.

Senest dagen før session  skal jeg kunne se at pengene er blevet overført til min bank reg. nr. 5958 konto nr.2011678   Er pengene ikke på min konto senest dagen før aftalt dag/tid – kontakter jeg IKKE vedkommende – men giver tiden til en fra ventelisten.

Pris: 800 kr. for 60 min.