Ny mulighed på Dyreclairvoyanceskolen – Clairvoyant Dyrehealer

Uddannelsen til Clairvoyant Dyrehealer er en ny mulighed på Dyreclairvoyanceskolen. Den er for dig, som allerede er i gang med uddannelsen. Og den er for alle nye elever, der starter op fra efteråret 2019.

Vælg den retning, der passer dig bedst: Clairvoyance eller Healing
Det praktiske går i korthed ud på, at du som minimum tager 10 moduler med fokus på dyrehealing ud af de i alt 20 moduler, som uddannelsen til Dyreclairvoyant består af. Du kan altså vælge enten at have fokus på dyreclairvoyance/telepati med dyrehealing som et
bifag, hvilket er den model som allerede eksisterer.

Eller du kan vælge at have fokus på dyrehealing med dyreclairvoyance og telepati som et bifag, hvilket er den nye mulighed. Begge uddannelser har fælles undervisning fra modul 1 til modul 4, og er du allerede videre end disse første 4 moduler, opfylder du kravet til at tage de 10 moduler på uddannelsen til Clairvoyant Dyrehealer.

Hvad indeholder uddannelsen
Uddannelsen til Clairvoyant Dyrehealer indeholder bl.a.

• Flere metoder til at skifte din bevidsthed, så du kommer i den tilstand, hvor healing og clairvoyance foregår. Dette gælder for healing af både dyr og mennesker.
  • Hjernebølger og Hjertets energi.
  • Hvordan du ”skanner” og healer et dyr for ubalancer i krop og sjæl.
  • Hvordan du healer et dyr med hænderne på dyret – og hvordan du fjernhealer et dyr.
  • Holistisk anatomi og fysiologi for hest, kat, hund. Og hvordan du overfører det på andre dyrearter.
  • Dyr og menneskers energilegemer: auraen, chakraerne og meridianerne. Disse er vigtige forat kunne lokalisere ubalancer – og opløse dem.
  • healing af temaer i tidligere liv (karmahealing)
  • Følelseshealing og traumehealing af dyr.
  • Dyrs spirituelle ophav og rolle her på Jorden.
  • Sjælekontrakt mellem menneske og dyr.
  • Dyr og døden.
  • Vejledning af dyrets menneske.

Praktisk information
Uddannelsen til Clairvoyant Dyrehealer ligger i samme weekender og på samme tidspunkt som uddannelsen til Dyreclairvoyant. De to uddannelser følges altså ad, sådan at det er muligt at elever fra begge hold kan lave øvelser sammen. Der er på hvert modul fælles frokostpause.

Kit Benlolo er den primære underviser på uddannelsen til Dyreclairvoyant, og David Læby er den primære underviser på uddannelse til Clairvoyant Dyrehealer. Når der arbejdes med emner som: chakra systemet, åndsvidenskab og døden og dyrene m.m. er der fælles
undervisning for begge linjer.

Om David Læby
David Læby har siden 2009 arbejdet med healing af dyr og mennesker og har i sin healingspraksis altid inddraget clairvoyance som et redskab til at komme i dybden. David har desuden skrevet bøgerne Følelsernes healing og Hundens helse. David har været i Go´ Morgen Danmark og vist massage og akupressur på hund, og begge hans bøger er kommet i Gyldendals bogklub Psyke og Sjæl.

Blandt de uddannelser, som David har er bl.a.

• Dyreterapeut (hund, kat, hest) hos Lone Sørensen og Mikura. Uddannet af Lone Sørensen, som har skoler i hele verden. Uddannelsen rummer akupressur, urter og blomstermedicin.
  • Qigong-healing for dyr, Spring Forest Qigong.
  • Reikimester hos Sonja Lindlöf i Sverige (udd. i 6 moduler). Reiki er en enkel og meget effektiv healingsmetode.
  • Delvist uddannet hos Kit Benlolo, delvist fra Mediumskolan i Göteborg.
  • Kraniosakralterapeut til hund hos Helle Hoffmann.
  • Hundemassør hos Helen Munksø.
  • Kinesiolog (grundudd.) på Københavns Kinesiologiskole.
  • Hundens anatomi og fysiologi (150 timer). Udd. anerkendt af Rural Skills i England.
  • Animal Care (Niveau 4, avanceret niveau: Hest, hund, kat), Oplex Careers.
  • Akupunktur-teori, 80 timers kursus. Bestået med højere udmærkelse. Oplex Careers.