Clairvoyance kursus Korfu 21.06.20 – 28.06.20 (Altid sidste uge i juni fra søndag til søndag) aflyst p.g.a.Corona

Korfu kurset er for dig der er under uddannelse på dyre clairvoyance skolen eller dyre healer skolen. Kurset er også for dig som har taget en godkendt clairvoyance udd.

Hvert år den sidste uge i juni fra søndag til søndag afholder Dyre clairvoyance skolen: Clairvoyance kursus på Korfu. Kurset er for skolens elever (og dem som er uddannet på skolen)  På kurset skal vi bla. arbejde med:

  • elementerne
  • karma sitting
  • livsformål
  • clairvoyance og healing
  • karmiske sjæle venner/familie.m.m.
  • en af dagene arbejder vi med dyre telepati så medbring gerne et foto af et dyr som du kender

På Korfu: Vi bor i et hus på bjergskråningen omgivet af bjerge og olivenlunde med udsigt over havet. De morgen friske begynder dagen med en dukkert i havet. Midt på ugen er der en fridag hvor nogen vælger at tage bussen ind til Korfu by, andre daser på strande, eller i huset , lejer båd eller scooter. De fleste aftner går vi igennem olivenlunden, ned til landsbyen og spiser på den lokale taverna, maden er god til en fornuftig pris. Der er også mulighed for selv at lave mad i huset. Vi kan max. være 10 kursister. Hvis du elsker naturen og gerne vil opfriske eller videreudvikle dine clairvoyante evner så er dette kursus noget for dig. . Praktisk – Clairvoyance kursus på Korfu Prisen er 5.500 kr. (ca.740 euro) og det dækker ophold undervisning materialer morgenmad/brunch sødt til kaffe/te frugt m.m.          Kontakt Kit Benlolo via nedenstående link eller på telefon 28 29 21 11, hvis du vil høre nærmere om kurset eller hvis du vil til meldes kurset. Hvis jeg ikke svarer telefonen, så læg en besked på min tlf. svarer eller send mig en sms eller mail og jeg vil kontakte dig inde for et døgn De bedste tanker Kit Benlolo